Dakluiken

Een dakluik voor uw caravan of camper kopen bij KampeerParts

Is uw huidige dakluik toe aan vervanging en wilt u een nieuwe kopen? Bij KampeerParts bent u aan het juiste adres. Wij leveren dakluiken van verschillende leveranciers in verschillende afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een dakluik voor uw caravan, camper of camperbus, wij leveren deze graag voor u!

De goedkoopste variant koopt u bij KampeerParts al vanaf €62,15.  Er zijn vele verschillende uitvoeringen maar waar moet u op letten bij het kopen? Allereerst is het belangrijk om te weten welk luik geschikt is voor een caravan en welke voor een camper. Daarnaast moet u rekening houden met de dakdikte en de maat van het gat. Optioneel kunt u daarna kiezen voor een hor en/of een verduistering, hoe het luik omhoog en naar beneden gaat, welke kleur u wenst en of u een gesloten of een geventileerde kap wilt.

Een dakluik monteren

Zelf monteren of laten monteren door één van onze vakkundige monteurs? Wilt u een dakluik kopen en direct laten monteren door een vakkundige monteur? KampeerParts is gevestigd naast de fabriek van Kip Caravan. Wij kunnen uw aankoop direct monteren in onze werkplaats. Doet u het liever zelf, dan geven wij u graag tips hoe u dit het beste kunt doen.

Als u een dakluik op uw camper wilt monteren raden wij aan om een afdichtingsrubber te gebruiken. De meeste dakluiken zijn permanent ventilerend, het afdichtingsrubber zorgt er voor dat u comfortabel met over de snelweg kunt rijden. Voor de montage adviseren wij altijd een blijvend flexibele kit te gebruiken. Een blijvend flexibele kit zorgt er voor dat het luik niet zal gaan lekken en u kunt deze, zonder schade te maken aan uw caravan of camper,  in de toekomst demonteren. Bepaal voordat u een dakluik koopt wat de gatmaat is van de caravan of camper en de dikte van het dak. Schaf een passend dakluik aan. Voordat u begint aan de montage reinigt u het dak eerst grondig, daarna kit u het luik goed in. Monteer het bovenste deel op het dak en controleer of u de juiste maat schroeven heeft. Monteer het onderdeel van het dakluik en kijk of alles goed afgedicht is. Laat de kit goed drogen. U kunt nu gebruik maken van uw nieuwe dakluik.

Komt u er zelf niet uit en ontvangt u graag advies van één van onze medewerkers? Neem dan contact op middels het contactformulier.

Toont alle 9 resultaten