Accu's

Bestel uw accu gemakkelijk en snel bij KampeerParts
Er zijn vele soorten accu’s voor caravan en campers op de markt, daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste kwaliteit accu’s voor voordelige prijzen. Deze accu’s zijn ideaal voor stand alone kamperen of voor de energiebehoefte van de mover.

Komt u er zelf niet helemaal uit en weet u niet precies wat u moet hebben? Ons team van adviseurs en experts staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw vraag snel kunnen beantwoorden.
Ons assortiment accu’s van Victron
De Peak Power Pack series van Victron bestaat uit vier verschillende accupack’s van verschillende stroomsterktes (8Ah, 20Ah, 30Ah en 40Ah). De Victron Peak Power Pack is een Lithium-Ion lichtgewicht accupack met veilige LiFePO4 cellen en een interne lader. De accu levert bij een nominale spanning van 12V meer dan genoeg stroom waardoor het gebruikt kan worden voor het caravan rangeersysteem. Normaliter zijn hier grote en zware loodzwavelzuur accu’s voor nodig. De Victron Peak Power Pack is oplaadbaar door de meegeleverde netadapter, met een zonnepaneel of door de dynamo van een voertuig of boot. Het is zelfs mogelijk de status van de Peak Power Pack uit te lezen met uw mobiele telefoon.

Toont alle 3 resultaten