Movers

Movers kopen bij KampeerParts

Krijg direct een impressie van onze movers via het bovenstaande filmpje

Een mover voor uw caravan

Met ons assortiment movers hoeft u nooit meer uw caravan handmatig te verslepen. Rij uw caravan gemakkelijk en veilig, door middel van de afstandsbediening, naar de gewenste plek van bestemming. Wij hebben zowel halfautomatische als automatische movers in ons assortiment. De automatische movers vinden zelf de weg naar het wiel toe, u hoeft enkel nog de caravan te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De halfautomatische movers dienen zelf uitgedraaid te worden.

Ons assortiment movers van EasyDriver

De EasyDriver, een geheel nieuw concept van Reich. Met de EasyDriver movers wordt het voor u nog makkelijker om een juiste mover voor uw caravan te vinden. De movers van Reich zijn onder vrijwel elke caravan te monteren, dit komt met name door het aantal montage platen die nodig zijn om de mover te monteren. De lijn van Reich bestaat uit twee verschillende modellen: de EasyDriver Basic en de EasyDriver Pro. Het verschil tussen de twee modellen is te vinden in de wijze waarop de rollen richting de band gaan, bij de Basic dient u dit zelf te doen door middel van een uitdraaisysteem en bij de Pro gaat dit volautomatisch. Het uitdraaisysteem van de EasyDriver Basic werkt erg soepel en kan handmatig worden gedaan, als u echter voor meer gemak wilt kiezen kunt u gebruik maken van een accuboormachine om de rollen uit te draaien.

Reich mover Easydriver movers

KampeerParts heeft 3 modellen in het assortiment, 1 model van de EasyDriver Basic en 2 modellen van de EasyDriver Pro. Hoe weet u nu welk model geschikt is voor uw caravan? Het antwoord is simpel, de getallen achter het model geven het maximale gewicht van de caravan aan in tonnen. De EasyDriver 1.8 kan dus gebruikt worden voor caravans met een maximaal gewicht van 1800 kg en bij de EasyDriver 2.3 is dit 2300 kg. Met de EasyDriver 2.3 kunt u dus zonder moeite de zwaarste caravans gemakkelijk van plaats veranderen.

Alle Reich movers van de EasyDriver lijn beschikken over gepatenteerde rollen die de beste grip op de banden geven in welke situatie dan ook. Het maakt niet uit of de banden nat zijn, of u met de caravan een heuvel op wil of bijvoorbeeld uw caravan in de sneeuw moet verplaatsen, de rollen van EesyDriver hebben altijd grip. Elk model van de EasyDriver lijn beschikt over een softstart en –stop, daarnaast maakt de software het zeer gemakkelijk om uw mover te besturen.

Laat KampeerParts uw mover monteren

Wist u dat wij uw mover ook kunnen plaatsen? In het Service Center van Kip Caravan monteren wij uw mover graag voor u. Een professionele montage zorgt er voor dat de mover altijd goed gemonteerd wordt, u kunt dus optimaal genieten van uw aankoop. U kunt de optie ‘Accu en montage inclusief’ kiezen op de productpagina. Als de bestelling is afgerond nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen wanneer wij de mover zullen monteren. Komt u er niet uit of heeft u advies nodig in het maken van een keuze? Ons team van adviseurs en experts staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in zodat wij uw vraag snel kunnen beantwoorden.

Toont alle 3 resultaten