Werkplaats

Onderhoud, service en montage

Een defect aan uw caravan of camper of bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Bij KampeerParts bent u aan het juist adres. Monteert u de onderdelen liever niet zelf? Naast dat wij onderdelen verkopen aan klanten in heel Nederland kunnen we deze ook direct monteren aan uw caravan of camper.

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en onze medewerkers hebben de meest actuele kennis met betrekking tot onderhoud en reparatie aan uw caravan of camper. De werkplaats is uitgerust met drie hefbruggen en een remmentestbank speciaal voor caravans. Daarnaast hebben wij een vier tons kolomhefbrug speciaal voor campers. Uw caravan of camper is bij ons dus in goede handen!

montage-werkplek

Op de bovenstaande foto ziet u een klein gedeelte van onze werkplaats. Wilt u liever uw onderdelen niet zelf monteren en het laten doen door een van onze experts? Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de beschikbare data, prijzen en mogelijkheden.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor periodieke onderhoudsbeurten of schadeherstel? Kip Caravan helpt u hier graag mee verder.