Over ons

over-kampeerparts

Het verhaal achter KampeerParts.nl

KampeerParts.nl is in 2015 opgericht door Kip Caravan uit Hoogeveen. Met meer dan 80 jaar ervaring is Kip Caravan een toonaangevend bedrijf op het gebied van caravans en kamperen. In Hoogeveen, aan de A.G. Bellstraat, staat de enige caravanfabriek van Nederland. In het verlengde de fabriek vindt u tevens de Flag Store (de showroom van Kip Caravan) en het Service Center. In het Service center worden dagelijks vele caravans en campers gerepareerd en worden er onderhoudsbeurten uitgevoerd.

Kwalitatief onderhoud en goede onderdelen zijn essentieel als u zo lang mogelijk wilt genieten van uw caravan of camper. Wij beschikken over een zeer groot magazijn en hebben duizenden onderdelen op voorraad. Hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijs, daar staat KampeerParts voor.

Door onze webshop KampeerParts is het nu mogelijk om zelf, vanaf huis, uw onderdelen eenvoudig en snel te bestellen, wij leveren in heel Nederland en meestal heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Hebben wij het product dat u zoekt niet in ons assortiment op de webshop? In de meeste gevallen kunnen wij het product wel voor u bestellen, neem contact op via het contactformulier.